Amanda The Amazing Moonlight

Født: 25.02.18

 

Amanda er den førstefødte i mitt første egne kull. Da hun ble født så hun ikke ut i måneskinn (derav navnet) - nesten 50 % hvit, svart flekk i det hvite og hvit flekk i det svarte. Lenge gikk hun under navnet "Kua". En mindre pen valp sånn tegningsmessig i utgangspunktet, men med ett utrolig herlig vesen og en fin kroppsbygning.

Amanda var den første ut av valpekassa for egen maskin og den første som tok skrittet ut av valperommet. Hun var den valpen som var først og mest frempå av de alle, men uten å være frekk og freidig. Hun er den minste i kullet og ligger en god kilo lavere i vekt enn søstrene sine, men hun holder sin egen vektkurve og er frisk som en fisk. 

Amanda er en utrolig nysgjerrig valp som klarer å rote seg borti det rareste. Uredd men høfflig og super sosial så det holder. 

Hun skal stilles men om hun ikke blir noen stjerne, så blir hun er fantastisk herlig hund å jobbe med og en trivelig kompis man kan ta med overalt og på alt. Vi har allerede begynt så smått med spor og LP-momenter og hun viser en herlig attitude og en iver som er rørende. 

Det hvite har redusert seg drastisk, den svarte flekken i det hvite har begynt å smelte inn i resten av det svarte og den hvite flekken i det svarte er nå borte. Kanskje hun er den stygge andungen som vokser seg til en vakker svane?