18. jul, 2018

Valpeshow og besøk til Jimmy

I helgen var vi på Vålerutstillingen hvor jeg hadde meldt på Amanda sitt førse valpeshow. Ingen forhåpninger om noe som helst da jeg bare er sykt nysgjerrig på kritikkene hun ville få og hvordan hun ville fungere i en ring. 

 

Lørdag stilte vi for Birgitta Svarstad og ble plassert som nr. 2 i klassen bak kullesøster Amy. Ingen av de fikk HP selv om kritikken til Amy var så bra at det synes jeg at hun burde ha fått altså. 

 

Amanda sin kritikk: 

"Lite overteknat/for mye hvitt, bra prop. skalle/no, skallen lite dyp, store velansatte øron, god resning, tilstrekkelig kropp for alder, bev. mer stabil bakfra, rør seg lite kuhasigt, ok frem, triv. temp."

 

Søndag stilte vi for Åke Conander som plasserte henne som nr. 1 i klassen med HP. Hun ble tilslutt plassert som 2BTK valp bak Darrels datter Liste som er 6 mnd. 

 

Amandas kritikk søndag:

"Meget tiltalende tispevalp, under utvikling, fint hode, fine tenner, litt store ører, bra hals, forbryst, velkroppet, bra prop., tilstrekkelige vinkler, bra pels, ben og tasser, rør seg bra for alder."

 

Etter utstillingen var det å dure hjem for å ta imot Penny fra Sverige som kom på besøk til Jimmy. Parringer ble det men intestiteten på de begge var ikke helt på topp kan man si, så da ser vi om noen uker om det var varmen eller tidspunktet som gjorde det. Penny er utrolig typelik Jimmy og har en spennende stamtavle bak seg.