13. mai, 2018

11 uker

I dag er valpisene 11 uker og det er kun Amanda igjen her hjemme. Og nå kjenner jeg at jeg er utrolig glad for at jeg valgte å beholde henne selv. Lita og spinkel som hu er med tegninger jeg egentlig ikke akkurat jubler over overskygges av det herlige vesenet hennes - artig, nysgjerrig, uredd og supersosial som hun er. Så om hun ikke blir noen avlstispe eller utstillingsstjerne så har jeg i hvertfall en hund som jeg kan ha med overalt og få utrolig mye moro med. 

 

Amanda og Sunny har vært med på jobb hele uken og blitt introdusert for ulike settinger i lunsjen. Vi har vært i gågata, i parken og i hundeparken. Alle miljøene har de taklet på strak arm, men en utfordring har det vært - når vi har møtt folk har valpene prøvd å rygge seg ut av båndet for å løpe etter de som ikke hilste. Tenk å være så uforskammet og overse de! 😲

 

Torsdag hadde vi besøk av Amy og hennes eier. Kjempegøy for alle å få lekt sammen igjen og rimelig bra slitne ble de. 

 

På fredag ble Sunny hentet av sin familie og satte nesen den lange vegen hjem til Rogaland. Tilbakemedlingen er at hun er at reisen har gått bra og at hun trygg og tillitsfull. Ingenting er bedre enn det! 

 

Alle valpekjøperne virker fornøyde hittil og at valpene er trygge og sosiale. Det varmer hjertet mitt og gjør meg bittellitt stolt av de. ❤

 

Nå er alle grindene på stua fjernet og Amnda går løs om natten på soverommet og gangen. Hun har tatt overgangen som "enebarn" utrolig fint og sover hele natten ved siden av senga mi og vekker meg om morgenen for å komme ut på do. Holder henne fremdeles avskilt fra Darrel her hjemme, men vi går på tur sammen hvor han er løs og hun i bånd. Det går kjempefint uten brumling og sure miner. 

 

Lørdag dro vi til skogs sammen med Elisabeth, cockeren Moya og en lånt matglad labbis. Darrel fikk ett spor som gikk fra skogen og ut på ett jorde. Sist jeg prøvde det ble han kjempeforvirret da han kom ut på jordet og skjønte ikke bæret, men nå fikset han det og virret avgårde med stor iver. Amanda ble presentert for to minipølsepor og dette tok hun fort. Kan se ut som om jeg får en sporhund til i henne.