8. mai, 2018

Tilbake til hverdagen

Eller sånn nesten da... 

 

På lørdag ble Ada hentet av sin familie og satte nesen den lange vegen til Stockholm. Heldigvis hadde bilturen gått bra og hun tok flyttingen like fint som de andre har gjort. Adas eier har noen spennende planer for henne så det skal bli utrolig gøy å følge henne i årene som kommer. 

 

Adelen, eller Sunny som hun nå heter, blir hentet til helgen så hun får ei ekstra "bootcampuke" her da jeg nå er tilbake på jobb. Hun og Amanda ligger i hvert sitt rom i dobbeltburet i bilen og blir luftet titt og ofte gjennom arbeidsdagen. Eller intensjonen er å lufte de, men jentene sover så godt og hardt i bilen at jeg titter til de hver time og lufter de da de er våkne. I går ble de luftet på torget midt i Hamar sentrum og i dag tok vi lunsjen vår i hundeparken da den var tom. Ariel er selvfølgelig med og ligger rett bak buret til jentene. 

 

Hjemme er jentene en drøm å ha i hus. Så og si tørre inne, rører ikke møbler eller tepper, plager ikke livet av Jimmy og sover både her og der hvor de finner det for godt. 

 

Vi har også fått tatt årets første fellestur sammen med Anki og hennes jenter Lotte og Lil'Jean. Lil'Jean er jevngammel med Sunny og Amanda så turen ble preget og styrt av valpene.

 

Spor har vi gått også! Jimmy synes rett-frem-tåfis-spor er utrolig kjedelig, men legges det ut spor som går i kryss og tvers, opp og ned, hit og dit så storkoser han seg. Tenker vi tiner litt blod fra fryseren og trener litt før vi melder på ei prøve eller to igjen. 😉