30. apr, 2018

Lykke til på ferden!

I helgen har de to første små forlatt redet og flyttet hjem til sine nye familier. 

 

Først ut var Adam. Han er den jeg har "grudd" meg mest til at skulle dra, men jeg føler meg så trygg på at han får det bra og at vi kommer til å ha kontakt. Adam fikk ett nytt navn av sine nye eiere - Atlas. Tilbakemeldingen fra hans nye eiere er at reisen gikk bra, første natten i nytt hjem gikk rolig for seg og at han er en trygg og rolig gutt. 

 

På søndag dro Amy til sitt nye hjem. Hun er sin mor opp av dage så den siste natten hjemme klatret hun over grindene midt på natten, fant strikketøyet mitt, gikk på do på kjøkkenet før hun klarte å finne soverommet mitt og meg. En kreativ valp med egen vilje kan man si... Amys tur til sitt nye hjem var preget av litt hyling i bilen og spying, men vel hjemme var hun bare nysgjerrig og leken. Også Amys første natt i nytt hjem hadde gått rolig for seg og tilbakemeldingen fra hennes nye eiere er at hun spiser godt, leker og sover som om hun alltid har bodd der. 

 

Da er det tre jenter igjen her hjemme. Denne uken skal disse tre få være med flere turer til skogs og Adelen skal lære seg sitt nye navn Sunny. 

 

Til helgen kommer Adas nye eiere og henter henne hjem til Sverige og jeg håper det går like bra med henne. 

 

Ariel og de andre små var med ned til porten da Atlas og Amy dro, men hun viste ingen tegn til å bry seg om at de små ble tatt med bort. Hun gikk inn og la seg til å sove før hun lekte med de som er igjen. Hun begynner nok å bli bra lei de selv om hun er superflink til å leke med de og fremdeles lar de få die litt i ny og ne.