4. apr, 2018

Første snø og første biltur

Har fått tilbakemelding fra flere at bildene jeg legger inn her ikke vises hos en del av de som titter på siden. Har vært i kontakt med drifter av siden uten egentlig å fått ett svar på hvorfor, men jeg antar at bildene er for store jpg-filer. Har teste litt selv i ulike nettlesere og ser at bildene vises dersom jeg bruker Chrome men ikke om jeg bruker Explorer. Frem til jeg finner en annen løsning linker jeg derfor direkte til bildene på Google-mappen jeg har. Håper det er en ok løsning, men gi meg gjerne en tilbakemelding om det blir tungvint eller ikke fungerer. 

 

I dag sto vi opp til nysnø og da ble det en ny opplevelse for de små på verandaen. Jeg antok at de som valper flest ville være nysgjerrige men litt forsiktige med dette våte og kalde, men neida her skulle det sniffes på, smakes på og løpes på. Ble litt underholdning kan man si: film Dessverre litt skakk da jeg ikke fikk til  å snu den. 🤭

 

Planen var egentlig at de små skulle få prøve seg på bakken i dag, men da det snødde kattunger til etter lunsjtider og jeg var tom for kaffe, ble det heller til at de fikk sin første biltur. Ariel ble puttet inn i oppvarmet bil først før jeg bar ut en og en valp. Bittelitt piping til å begynne med bortover veien her var det, men de ble fort stille. Vel hjemme igjen var de mer nysgjerrige enn skremte heldigvis så må vel si at dette gikk over all forventning. 

Nysgjerrige små i bilen

 

Jimmy har så og si gått for lut og kaldt vann i det siste (sånn nesten da), så i dag satte vi opp noen rallyskilt fra kl 3 og kosa vårs litt i kjelleren. Hadde regnet med at han skulle ta litt av siden det er lenge siden han har fått trent, men ikke ett eneste bjeff kom selv om han ble introdusert for høyreføring og sidebytte bak i dag. Han ble ikke frustrert men tok dette overraskene fort. Nå må bare jeg finne ut hvordan jeg får han til å ta sidebytte bak uten å sette seg først. 

En som gleder seg til å trene litt 

 

Resten av kvelden har de brukt til å ommøblere huset og ha det gøy. Da er det godt å legge seg på mamma'n sin for kvelden. 

Koser seg