21. mar, 2018

Valpeblogg

Nå er valpene 3 uker og det er veldig fasinerende å se hvor fort de utvikler seg. Nesten så jeg kan se forandringer for hver gang de våkner etter en powernap.

 

Valpene har nå flyttet inn på stua slik at de får være en del av det daglige livet i det som skjer i ett hus, sammen med besøkende, sammen med kattene og de andre voksne hundene.

 

Fast føde har de også begynt med så nå får de valpeforet fra Vom & Hundemat tre ganger om dagen i tillegg til melk fra mamma Ariel.

 

 Matlyst har de

 

Når de sover sover de i en biabed med ullteppe fra Canelana - mykt, godt og varmt. Når de er våkne har de 2/3 av stua, gangen og kjøkkenet som de kan fritt utforske og bevege seg på. På den måten får de muligheten til å vokse opp midt oppi dagliglivet med støvsuging, matlaging, klesvask og alt annet man gjør i ett hus samtidig som Jimmy og Darrel også får være en del av dette uten å få muligheten til å gi valpene negative opplevelser med andre hunder. Altså gutta er greie de og viser null interesse for de små, men jeg synes det er for tidlig til at de skal gå fysisk sammen riktig enda. 

 

 

Nå har de også så smått begynt å vise litt personligheter. Noen er mer frempå og aktive enn andre, men dette kan jo selvfølgelig endre seg i ukene som kommer. Flere ganger. 

 

Har forsøkt å ta noen bilder av de små, men det er ikke lett. Enten så forsvinner valpis ut av bildet før man rekker å knipse eller så sovner de. 

 

Aquacollie's Amazing Sunlight - tispe

 

Aquacollie's Amazing Moonlight - tispe

 

Aquacollie's Amazing Northernlight - tispe

 

Aquacollie's Amazing Thunderlight - hann

 

Aquacollie's Amazing Starlight - tispe

 

En tispe og hannen er fremdeles ledig så er du interessert i en valp så ta gjerne kontakt med meg for en hyggelig hundeprat. 

 

Vi passer også på å komme seg ut på en tur i løpet av dagen mens de små sover. Ariel vil absolutt være med og i går tok vi en sparktur. Lot henne løpe løs da jeg tenkte at hun ikke var helt fit for fight enda, men der tok jeg feil gitt - hun løp foran gutta hele vegen og var så kry av å være først. 

 

Deilig å få strekke litt på kroppen