29. nov, 2017

<3 Mia 17.05.10 - 27.11.17 <3

Så var dessverre tiden kommet for å si farvel til Mia - verdens herligste kjærlighetsbarn med en enorm personlighet i en liten kropp. ❤

Sommeren for halvannet år siden ble Mia hoppet på av en løs boxer på Koigen slik at kneet på høyre bakben ble skjøvet ut av posisjon og låste seg. Veterinæren klarte ikke å få kneet på plass igjen så vi skulle ta tiden til hjelp. Det så veldig lovende ut veldig lenge og kneet skled sakte men sikkert mer og mer på plass av seg selv. Dessverre utviklet dette seg til en sterk patella luksasjon som ble gradivs verre og verre. Hvor vondt hun har har hatt er vanskelig å si, men hun brukte benet mindre og mindre. 

De to siste ukene begynte hun å gå mer og mer skjevt med venstre bakben, utviklet en merkelig vinkel på høyre bakben som hun stort sett holdt oppunder seg og krummet ryggen når hun gikk. Humøret, allmenntilstanden, matlysten og livslysten var på topp og hun var den muntre, lille propellen hun alltid har vært frem til siste dagen. 

Ett veldig vondt og vanskelig valg, men sum sumarum av hele situasjonen valgte jeg å lå henne få slippe mens hun fremdeles kunne gå for egen maskin, med tilsynelatende lite smerter og med humøret på topp. 

Mia har vært en utrolig herlig og morsom hund jeg fikk være så heldig å ha i fire år. En enkel, blid, omgjengelig og artig hund som etterlater seg ett enormt tomrom i flokken min. 

Tusen takk for tiden vi fikk sammen og for alle de flotte minnene du etterlot deg, Mia. <3

Høyt elsket, dypt savnet.