27. okt, 2017

Konkurranselederkurs

Helgen 20.-22. oktober arrangerte NKK Region Hedmark og Oppland konkurranselederkurs LP og jeg kastet meg på siden jeg ikke hørte ett pip fra klubben som hadde bestilt Rallylydighetskurs den helgen. Og det er jeg jammen meg glad jeg gjorde for dette var veldig, veldig bra - flott arrangert av NKK, en engasjert og dyktig dommer (Rune Bjerkelund) som instruktør og mange kjente fjes fra stevner rundt omkring. Ja, også noen nye hundefolkbekjentskaper fikk man med på kjøpet.

 

 

Målet med kurset er at klubbene rundt om skal ruste seg med kompetente konkuranseledere til eget bruk, men siden "min" klubb viste null interessse for å sende noen, så meldte jeg meg på selv og bestemte at kursavgiften var bursdagsgave fra meg selv til meg selv. 😙

 

Lærerikt var det og man sitter ihvertfall igjen litt mer ydmyk for konkurranselederne og dommerne, for dette var ikke bare bare. Bygge baner med flyt, ta hensyn til sol, publikum, underlag, antall meter hit og dit, regler og etikk, fremtoning og kommandering. Men pirken meg liker jo sånt da. 

 

Da gjenstår det å finne noen stevner og spørre pent om en kan få lov til å være elev før man satser på å søke om å få gå opp til godkjenning.