28. aug, 2017

Ny champion og ny utdannelse!

Woho! Her går det unna må jeg si! Til tross for ferie så har jeg faktisk ikke rukket å oppdatere bloggen og siden - skamfullt men sant. 🤭

 

NKK Lillehammer i år var Ariel påmeldt med ett bittelite håp om at hun kanskje nå skulle klare det siste certet hun manglet. Så på PM'n at det var 10 korthår påmeldt så da jeg sendte henne med Lill så hadde jeg absolutt ingen forhåpninger om annet enn en CK. Selv var jeg og holdt kurs i Trysil så skal si jubelen sto i taket da meldingen tikket inn om at hun ble 3BTK med CERT og reserve CACIB! 

 

Ariels kritikk for dommer Harry Tast: 

"M kompakt kropp med vakker velalanserte linjer, velbåren hals, velformet kileformet hode, knapp stopp, vakkert uttrykk, korrekt bitt, bra bryst og form i kasse, kort kryss, bev seg som en gjeterhund (skjema)."

Fin jente med fin rosett ❤

 

Selv har jeg vært og kurset meg hos Sverre og Lise Kirkemo og dermed er jeg nå godkjent figurant for mentaltester (K-test, FA og MH). Så får jeg bare håper jeg får figurert for mange nok hunder slik at jeg kan starte på utdannelsen som testleder. 

Godt å endelig ha papira i orden

 

På akvariefronten har det også skjedde ting og tang etter å ha ligget brakk en stund. Jeg har vært så av og på om jeg skal avvikle hele hobbyen eller ikke, men nå sitter jeg her med nytt, stort kar, nye fisker og ny glød. 240 literen ble byttet ut og inn kom ett Divinekar på 450 liter. Det er myye vann! Men sjokoladeciklidene stortrives med mer plass og nye beboere er flyttet inn - scalarer, blå Acara og Corydoras Aneus.