19. jul, 2017

Vålerbanen 2017

 

Ariel var like dempet og like lite lysten som hun alltid har vært i ringen, men siden jeg den samme uken begynte å endre litt regler for henne på trening så bestemte jeg meg for å gjøre det samme i ringen selv om nullene da ville hagle. Men skal man høste frukter av det man sår så må det jo gjennomføres. Det ble tre nuller og en 3. premie så sum sumarum så gikk det jo bedre enn forventet. Nå blir det bootcamp på henne en stund før vi melder på nye stevner og en del sportrening for å gjøre noe av det morsomste HUN vet. 

 

Ariel i fellessitt - denne fikk vi 10 på! (Foto: Sverre Tarud)

 

Utgangsstilling synes hun er helt ålreit (Foto: Sverre Tarud)

 

Darrel er en fantastisk hund med en alldeles utrolig arbeidsmoral! Våknet på søndag av at det stinket bæsj i stua, men etter å ha lett høyt og lavt uten å finne noe regnet jeg med at en av de hadde fjerte noen herlige "duer"... Lukta fulgte med inn i bilen og da vi kom frem så jeg hvorfor - Darrel var skikkelig dårlig i magen og hadde på god hedmarsk rennaræv! Var litt betenkt om jeg burde starte med han, men han var i god form og tipp topp humør så jeg tok sjansen. Og godt var det for han klarte igjen å plassere seg som nr. 2 i klassen med en 1. premie og dermed sitt 3. CERT!!!! Spurte selvfølgelig dommeren om jeg skulle ta imot CERTET ettersom vi har en 1. premie fra gamle Eliten, og det skulle jeg for da slapp jeg å måtte søke NKK om overgangsregler. Juhu! 

 

Darrel digger å være i ringen og stråler! (Foto: Ann Kristin Oppegård)

 

Noen ganger bobler det litt over - her glemte han at han skulle inn på fot etter ruta og raste forbi meg. (Foto: Ann Kristin Oppegård)

 

<3 

 

Fine rosetter og premier fikk han også