6. mar, 2017

Rally på Hadeland

Søndag var vi igjen på Hadeland for å gjøre nok ett forsøk på en 1. premie til i jakten på de obligatoriske tre for mellomtittelen RL2. Egentlig helt tullete da vi faktisk ikke har trent en tøddel siden sist, men med litt ny input på hvordan repetere dersom en sammensatt øvelse dersom vi bommer så dro vi da....

Jimmy var selvfølgelig først ute da de startet med de laveste hundene først. Han var seg selv lik under oppvarmingen så jeg tenkte at bare jeg har tunga rett i munnen så skal det nok gå greit. Dessverre fikk vi en skikkelig lei start da hunden foran oss plutselig fant ut at den var løs og tok seg en heisatur ut av hallen hvor banen var og ut i oppvarmingshallen. Jimmy gikk jo da rett i taket og dro meg med seg. Jeg kjente at jeg var superstressa, rød i toppen og irritert på han. Jimmy merker jo slikt veldig godt og ble derfor utrolig på snuser'n og skyldig på konsentrasjon... Men på en eller annen måte så klarte jeg å ha hodet med meg såpass at jeg repeterte en øvelse to ganger. Gikk ut av ringen med en skikkelig vond møkkafølelse og var sååå sint på den idioten av ei fillebikkje. *Shame on me!* Under premieutdelingen ble jeg skikkelig paff og overrasket over at vi hadde klart en 1. premie til tross for kaoset med fine kommentarer. Gjett om den lille Kula fikk en unnskyldning og en nuss på snuten før jeg klasket meg selv i bakhodet. 187 poeng med to repetisjoner, en dobbeltkommdando og en ikke tilfredstillende! 

Ariel var litt forsiktig på de første par skiltene før hun slapp seg litt opp. Hun gjorde en veldig fin figur og pene øvelser, men som vanlig så må hun bomse i meg etter hinderet så vi fikk en fysisk kontakt der. I tillegg så hadde hun ikke hørt ordet stå før så der ble det tre dobbeltkommandoer, men vi klarte faktisk 192 poeng!

Banen var fin og litt morsom:

1. Start

2. 360 høyre

3. Sitt gå i fra

4. Snu og kall inn foran

5. Høyre sitt - to repetisjoner med Jimmy

6. Sitt vri høyre sitt - DK og IT på Jimmy

7. Hopp - FK på Ariel 

8. Sitt vri venstre sitt

9. 8 tall mat

10. Sitt stå - tre DK på Ariel 

11. 270 venstre

12. Sitt vri høyre ett steg sitt

13. Sitt sidesteg høyre sitt

14. Sitt spring marsj

15. Mål