5. des, 2016

Ny pusekatt i hus

Den 30. november flyttet det inn en ny pus til meg. En ung, voksen ukastrert hannkatt som ble funnet dumpet ute i vinterkulden sammen med fem andre puser. Dyrebeskyttelsen tok vare på de i samarbeid med dyreklinikken på Lillehammer og jeg falt pladask for Tony somhan nå heter. Heldigvis fikk jeg tilliten til å ta over han. ❤

 

Her står det litt om de små stakarene som noen mente man bare kunne kippe ut i kulda: https://www.facebook.com/lillehammer.dyreklinikkas/posts/1339803939372515

 

Tony ser ut til å være en veldig snill og god katt. Han var den som varmet og passet på de minste kattungene da de ble funnet og hjemme hos meg så elsker han å få kos og oppmerksomhet til tross for at han selvfølgelig gjemmer seg og synes det livet akkurat nå er hardt og skremmende. Han er veldig, veldig tynn og pelsen er helt knusktørr så her må det fores opp godt over tid. 

 

Det første jeg gjorde da jeg fikk han var å få han kastrert og chippet. Like greit å få gjort det med en gang slik at han får brukt mest mulig tid fremover på å bare føle seg trygg og hjemme hos meg. 

 

Cat og Hina har vært nysgjerrige på han, men ikke sinte eller sure og det har heller ikke han vært så dette kommer til å gå knirkefritt. Men han er tydeligvis ikke vant med hunder, men han får ikke panikk og prøver ikke å flykte så det vil også gå seg til.

 

De første to dagene bodde han i buret til Ariel på stua før han listet seg ut på natten og bosatte seg under dusjkabinettet på badet. I dag var gleden stor da han hadde kommet frem derfra og funnet kattesengen jeg hadde satt frem til han på stellebordet til hundene. 

 

Gleder meg til å bli skikkelig kjent med denne sjarmøren i rød pels. ❤