21. sep, 2016

Utstilling i Danmark og opprykk!

I helgen var Torill og Hermann fra Torrosly kennel så snille å ta med seg Darrel til Danmark på utstilling for meg. Håpet var jo selvfølgelig det siste CACIB'et, men den gang ei. Men han gjorde god nok figur til å plassere seg som 2BHK med Res.CACIB. Fin kritikk fikk han også av dommer Kitty Sjong:

"Godt hoved, korrekt bid og pigment, velplaceret øjne, velansat ører, god hals, stærk ryg, velansat hale, virkelig muskuløs bagpart, god brystdybde, paralelle haser, korrekte lige benstammer frem, god pelskvalitet.

 

Hermann og Darrel - to fine fyrer

 

Fin flyt på gutten <3

 

Fin oransje slufse fikk han også meg seg hjem

 

Mens Darrel var og viste frem hvor fin han er, var Ariel og jeg på Eidsvoll for å teste ut om Prinsesse Boompi nå er klar til å begynne på sin LP-karriere. Hun har vokst mye på rallytreningen og på uka på Sølen, men LP har vi så og si lagt på hylla. Men hun er godt grunntrent og kan momentene, så etter litt "mas" fra treningsvenner så hoppet vi i det. Med 30 påmeldte, steikende sol og mange timers venting var liksom ikke det jeg helt hadde håpet på, men etter fellesøvelsene fikk hun ligge på lading i bilen med min innstilling om det får gå som det gikk...

Ariel slo til hun og viste hva hun er god for - klasseseier med opprykk til kl. II med 179 poeng!!! Juhu!

Utrolig deilig følelse å være igang igjen etter ett drøyt års LP-tørke - we are back in business!

 

Definitivt mye bra, men selvfølgelig litt smårusk å jobbe med

 

Mange flotte premier!

 

Planen videre nå er LP II og Rally 2 på Ariel, Rally 2 på Jimmy og Rally 1 på Darrel. Darrel skal ikke starte i LP før det nye regelverket trer i kraft fra 1.1.17 og da satser vi på å gå i nye klasse 3.