8. aug, 2016

Treningssamling og nye mål

Helgen den 29. juli til 31. august var det igjen duket for treningssamling på Hunderfossen med NCK. I år er det tredje og foreløpig siste gang jeg er med som arrangør og instruktør da Bruks- og Aktivitetskomiteen opphørte på siste GF. Litt vemodig, men man må prøve å sette lit til at styret finner nye ildsjeler som vil jobbe for å opprettholde denne samlingen som nå nesten har begynt å bli en tradisjon som samler colliefolket på tvers av landet, grener og nivåer. 

I år var jeg instruktør på sporgruppen sammen med Ellinor. Og som alltid storkoser jeg meg i skogen og gledes over ekvipasjenes iver og progresjon. 

Veldig moro, lærerikt og sosialt på samling - bli med neste gang!

Lørdag og søndag hadde jeg meldt meg på som deltager på rallylydighet, men siden den ene instruktøren dessverre ble forhindret fra å komme ble jeg spurt om å steppe inn. Kjempegøy erfaring! Og da jeg nå går i lære for å blir godkjent rallyinstruktør så var det kjekt å få med seg de timene også til å fylle opp "må-ha-timer" for godkjenningen. 

I september skal jeg gå som hjelpeinstruktør for to godkjente instruktører og da er jeg straks i mål med de oppfyllte kravene. Spennende!

Har også satt opp fire kurs utover høsten - ett for Trysil Hundeklubb (nærmere info kommer) og tre helgekurs. På helgekursene er det mulig å være inne eller under tak dersom været blir uggent. Er du interessert i rallykurs og/eller LP-kurs så ta kontakt! Se eventuelt her: Kommende kurs

Ellers har jeg hatt resten av ferien. Eller ferie fra jobb i det minste... Dagene ble tilbrakt dinglende i husveggen med malerkosten godt plantet i hånda. Endelig er jeg straks ferdig med huset utvendig, men jammen har det tatt tid. To sommere er gått med til å få hagen til å faktisk bli en hage og ikke en komposthaug, tak og takrenner er byttet ut, nytt rekkverk og ny trapp til verandaen er på plass og hele huset har fått ny farge. Det som står igjen utvendig er å få byttet ut de baderomsplatene (ja, du leste riktig) som de har brukt istedenfor lufteventiler til kjelleren og male grunnmuren, men det får jeg ta neste sommer....

Nå begynner Kråkeslottet å se mer ut som hus.