10. jul, 2016

Rallystevne

Selv om jeg har jobbhelg så fant jeg ut at jeg rakk å få med meg ett rallystevne i dag på Vålerbanen med Jimmy og Ariel. Det ble en superfin, lang og innmari varm dag men vel verdt det.

Det var 43 påmeldte og jeg hadde startnummer 10 og 24 med oppmøte kl. 10.00. Dro fra plassen kl. 16.30 da jeg bare måtte få med meg Tove og Lex sin debut i rekrutt. 😀

Først ut var Ariel og i dag gledet hun meg stort med å være mer motivert til å jobbe uten belønning, virket tryggere på seg selv og så ut til å synes det var kult. Men sitt foran var nesten like vanskelig i dag som sist så her ble det en dobbelt kommando på den første og en treg sitt på den andre. Hmmm...på trening er dette en av de beste øvelsene hennes så her må jeg finne ut av hva jeg gjør ulikt på trening og på konkurranser. Dagens høydare med henne var at nå har vi fått dreisen på 360 venstre rundt og 180 venstre rundt. Den har vært vanskelig den i følge henne.

Ariel gjorde ett strålende løp med 197 poeng av 200, nok en 1. premie og plasserte seg som nr. 6 i klassen! 👍

Veldig fornøyd med Prinsessen altså - 11 poeng mer enn debuten i mai

 

Med Jimmy gikk det litt for fort ut av bilen til ringen så han var ikke så på hugget som han bruker å være, men det tar jeg på min egen slapphetskappe... Dog gjorde han kun en feil som kostet oss 3 poeng - 360 venstre rundt fikk han ikke helt med seg så der kræsjet vi litt.

Også Jimmy klarte 197 poeng, 1. premie og ble nr. 7 i klassen. 

Absolutt fornøyd med Kula også

 

Vi skal gå ett par stevner til i kl. 1 for å se om vi klarer mellomtittelen RLP1 før vi prøver oss i kl. 2. 

Ariel virkelig HATER å bli tatt bilder av...