31. mai, 2016

Rallydebut X 2!

I vinter gikk jeg på rallykurs hos Berit Smaaland og ble litt bitt av rallyTRENINGSbassillen. Har lest øvelser og regler som sengelektyre i manko på interessante ting på titteboksen, skrevet ut skilter, laget provisoriske skiltholdere av ringpermer og hobbytrent i kjelleren om vinteren. Både de firbeinte og jeg har synes dette har vært en artig greie å drive på med ved siden av lydigheten og bruksen, men jeg er jo så nysgjerrig og vitebegjærlig at jeg bare "måtte" melde på en konkurranse for å teste om jeg hadde forstått både øvelser og regleverk riktig. 

 

Vel, som sagt så gjort og både Ariel og Jimmy ble meldt på til Lørenskog Hundeklubb sitt stevne på Hvaltjern. PM'n kom og det var 41 (!!!) påmeldte i kl I! 😮 Ja, ja ingen panikk for jeg hadde kun to mål - sjekke stå på "kunnskapen" min og ståa på om Jimmy fungerer bedre enn i LP.

 

Heldigvis fikk jeg med meg Tove som "støttekontakt" og selskap på turen. Alltid mye hyggeligere å reise sammen med noen. Og snill som hun er så filmet hun begge løpene.

 

Jimmy hadde start nr. 17 og Ariel nr. 36. Sånn passe god tid til å varme de opp begge to uten å stresse med å løpe fem og tilbake mellom bane og bil.

 

Jimmys løp ja... Hva skal jeg si egentlig? Annet enn bare WOW!!! Han var såååå med, så presis og så glad i ringen. Tror faktisk ikke at han har gått så bra og så tight på lenge. 👍

 

Ariels løp er jeg også veldig fornøyd med til tross for at vi kræsjet litt i venstre snurrer, hadde noen trege sitter og hoppet over en sitt. Hun er litt motsatt av Jimmy der og synes rally er mye vanskeligere enn LP, men jeg ser også på filmene at jeg er mye tydeligere selv i kroppen og går bedre med han enn med henne. Ja, da må jeg bare ta meg sammen og trene på det. Men kjære vene - jeg er superdupermegafornøyd med hennes løp også altså!

 

Premieutdelingen ble en spenneden affære - de leste opp den ene etter den andre og først da de kom til 17. plass sa de navnet mitt. Det var Ariel og hun hadde klart en 1. premie med 187 av 200 poeng! Woho! Så fortsatte de til topp 10, så topp 5 og så tilslutt topp 3. Tror hjertet mitt stoppet ett lite sekund eller 10 da det gikk opp for meg at Jimmy vant med hele 200 av 200 poeng!!😮😀👍❤

 

Så utrolig moro å stå øverst på pallen med en Norsk buhund!

 

Måtte jo fotografere lille Kula med premien sin som er større en han.

 

Prinsessen er like kamerasky som sin onkel så hun gikk og satte seg på trappa da jeg dro frem kameraet... 😋