16. apr, 2016

Trondheimskurs

Sist helg var jeg invitert til NschK. avd. Nordenfjeldske i Trondheim for å holde kurs i konkurranselydighet. Veldig hyggelig og smigrende, men også veldig spennende. Kursdeltakerne var en fin blanding av helt ferske hunder og hunder som har kommet ganske langt i andre grener, men felles for de aller fleste var at de var relativt ferske innen ren konkurranselydighet. Flinke og engasjerte var de alle, og jeg tror og håper at alle fikk med seg noen nye verktøy i kassa si til videre jobbing.

 

Turen oppover var lang, men fin. Glad jeg er glad i å kjøre bil, men jeg tok ett par gode stopper med rusleturer med pelsklingene så alt i alt brukte jeg 6 timer en veg. Feiget ut med å ta med vogna oppover, men når jeg så hvor grei veg det var så angret jeg litt på det. Men var godt å krype ned i ei god og varm hotellseng etter endt dag.

 

Jimmy og Ariel bodde i bilen mens Darrel og Mia fikk være med inn på hotellet. Ariel fikk jo selvfølgelig spysjuka natt til søndag, så turen hjem i en litt sur og mindre god aroma kunne vært litt triveligere. På Kvikne gikk burmadrassen i søppelkassa og da var hun heldigvis ferdig med spyinga si så resten av turen ble litt mer behagelig. Helt til vi stoppet ved Stor elgen ved Atna og Darrel fant noe å rulle seg i... Trenger jeg å si at det tok tid før jeg kom meg i seng da vi var vel hjemme? 

 

Mandag var det å sette seg i bilen igjen og kjøre til kurset i Trysil. På veg hjem fant Skropel ut at eksosanlegg var overflødig og bestemte seg for å kvitte seg med det...

 

Neste kurs på planen er runderingskurs for Horten hundklubb. Har også satt opp sporkurs for NschK. avd. Hedmark helgen 7. og 8. mai.