26. aug, 2015

Sykkelprøve og ny tittel

Lørdag den 16. august arrangerte NschK. avd. Hedmark Utholdenhetsprøve (UHP) hvor jeg egentlig hadde tenkt å sykle med både Ariel og Darrel, men siden Ariel var litt "kærsjuk" ble det bare Darrel.

Øvre grense på sykkelprøven er 6 år så jeg fant ut at skal vi ta den må vi gjøre det nå. Og som sagt så gjort - ut på sykkeltur i vakker Løtennatur og to mil på jernhesten.

Darrel, for å si det mildt, hater bånd! Jeg visste at han ville protestere litt da jeg hektet han fast i springeren, men at vi skulle dra så fælt til hver vår kant var litt mer enn jeg hadde forestilt meg. Vi var sikkert ett komisk syn der vi syklet avgårde i v-formasjon. Hehehe!

På runde nummer to, etter at han hadde forsøkt å smiske seg til å sitte på fanget i dommerens bil, gikk det bedre og jeg kunnen gi han litt mer bånd. Da økte tempoet litt og dommeren kommenterte at han begynte å nærme seg scäfertravet.

Runde nummer tre gikk glatt og akkurat som det gjør da vi sykler til vanlig og han er løs - nemmelig fort! Vi syklet inn faktisk nesten hele fem minutter og tok dermed igjen tiden til alle schäferne som lå fire minutter før oss. Jadda, Darrel'n min kan han bare han vil.

Vi besto prøven med glans og dermed kan Darrel smykke seg med AD i tittelen sin.