3. aug, 2015

Treningssamling med NCK

I år var det andre året Bruks- og aktivitetskomiteen i NCK arrangerte treningssamling på Hunderfossen, og i år var det nesten dobbelt så mange deltakere som i fjor. Tilbudet var variert og bredt nok til å dekke mange interesser - LP, rally, spor, felt m.m.

Jeg kom frem relativt tidlig på fredag og fikk med meg intro av både smeller og kreativ lydighet. Ikke det helt store i mine øyne, men sikkert moro for de som har sansen for det. Vi fikk prøve oss litt selv på smeller så jeg hoppet i det med Ariel. Hun var kjempeflink - til å tilby opp-sitt og å stå-på-kassen, som da egentlig var en smellerplattform... Men vi fikk da belønnet for fokus på rett boks noen ganger mente damen. Jeg er nå litt uenig i det da hun slettes ikke brukte nesa overhodet, men pytt pytt. ;)

På ettermiddagen var det felles grilling i hyggelig selskap nede på banen før vi avrundet kvelden med ett underholdende foredrag av Line Torp fra Kruttlappen Hundeskole.

Lørdag og søndag hadde jeg en liten gruppe med nye folk hver dag som var litt nysgjerrige på spor og felt. Artig og utfordrende med alt fra blodsporchampioner til ferske valpiser.

Ikke er jeg 20 år lengre kjenner jeg så noe sosialt utover fellesmiddagen på lørdag taklet ikke nakken min og på søndag drev vi i skogen lengre enn de andre. Men ikke unormalt at slike skogstroll som meg ikke ser folk. Hehehe!

Jimmy er en drøm å ha med seg på campingturer - så stille og veloppdragen side han viser på slike turer en sann fryd! Selv med Mia i full blomst, ja hun tror selv hun er den bomba om den dagen..., er han enkel å ha med å gjøre. Ariel begynte også å løpe i helgen, men gutta blir ikke så himla stresset av det. Det er værre med jentene kan man si...

Uansett var det deilig å komme hjem i går kveld og vite at man ikke trengte å stå opp før fuglen fiser selv om man skal på jobb. Nå blir det å å få vasket rent vogna og klær før ny tur til helgen.

Tada!