22. jul, 2015

Fire år med den Gule Kula. <3

I dag er det faktisk fire år siden Anki og jeg hentet Jimmy i hui og hast på Fagernes - tiden har gått kjempefort samtidig som jeg føler at han liksom alltid har vært her. 

Tiden med Jimmy har vært skikkelig lærerik på godt og vondt og ikke minst så synes jeg vi har fått til mye. Fra å være en fordømt og oppgitt unghund som var redd alt og alle er han blitt en liten tøffing som digger å jobbe! Han er en liten gud i rundering, ei lynkule uten sidestykke i felt, dyktig sporhund, knallfin lydighetshund (om man går med hørselvern..), en flott turkamerat og en knakandes flott kompis. Jeg bare digger den bikkja fullt ut!

Jimmy har også vist seg som en frisk, flott og pen mann som har gitt sitt bidrag til rasen to ganger i form av fine valper. Det tredje er muligens på veg. 

Mange ristet godt på hodet og himlet med øya når de så hva jeg hadde fått i hus og hvor mye negativ ballast han hadde med seg, men den som ler sist ler best eller? Uansett så er jeg superfornøyd med det vi har fått til og hvordan han har utviklet seg til å bli en bra hund! 

Gjennom våren og forsommeren har jeg hatt noen oppdrag med privattimer/konsultasjoner med familier som har hatt større og mindre utfordringer med sine hunder. Her om dagen fikk jeg en veldig hyggelig sms fra en av de som jeg har lagt inn under Referanser: http://www.aquacollie.com/413990942