2. jul, 2015

Hektiske tider...

Phu! Her har det gått unna i det siste så jeg har rett og slett ikke rukket å oppdatere bloggen.

Den 3. juni skulle vi ta en kjapp luftetur på Koigen i Hamar før vi skulle på Hegekurs i Aurskog. Det ble ett utrivelig møte med ett par løse boxere på stranda som resulterte i ett ødelagt kne for lille Miamus. Hun går fremdeles på Rimadyl og holdes i ro i påvente av at bløtvevskadene skal roe seg før de kan vurdere om kneet trenger en operasjon. Eieren av boxeren er forsvunnet fra jordens overflate til tross for etterlysninger på div. Facebooksider og i hundemiljøet generelt...

Den 14. juni var vi på Hadeland og startet for andre gang i Elite med Darrel. Det var varmt og tungt for han å holde konsentrasjonen, men han holdt ut og gjorde det faktisk ganske så OK. Vi klarte oss uten en eneste null og fikk dermed merket! til tross for en del lave poeng (noe klumset jeg til...) klarte vi en 2. premie og plasserte oss som nr. 7 av 12 startende. Jimmy startet i kl II og det lar vi passere i stillhet (han var IKKE stille).

Fredag den 19. juni satte jeg nesa mot Sølenstua for å delta på årets schäferhunduke. Var litt spent på turen da jeg aldri har kjørt med campingvogn før, men den hang på hele vegen opp. Hehehe!

Lørdag og søndag var det sporleggerkurs for SPH og RSP med to dyktige instruktører. Artig å lære hvordan man planlegger og legger opp spor til prøver.

Resten av uken var det ferdselsprøveinstruktørkurs som sto på tapeten. Vi var 10 "instruktører" som hadde 5 "elever" som var påmeldt ferdselsprøvekurs. Interessant opplegg og utfordrende med så ulike treningsmetoder som ble benyttet.

Søndag var prøvedag og jeg hoppet i det og meldte på Ariel til FP til tross for at hun er så utrent og kan bare momenter - men hun besto og har da dermed fått sin BH!

Tada!