Husets katter

Cat:

Cat (som egentlig heter Montoya/Monty) er en godt voksen og kastrert herremann som flyttet inn til oss da han var 7 år. Han er født den 31. august i 2003 så han begynner å få noen år på baken uten at alderen har satt noen nevneverdige spor enda. 

Cat er en supertrivelig, kjælen og sosial fyr som er godt balansert og veldig trygg på seg selv. Han er oppvokst med hunder fra sitt første hjem og har dessverre ikke lært at alle hunder som kommer på besøk ikke er like snille mot pusegutter, men han vet å bevare roen og sette de på plass om det er nødvendig. 

 

Hina: 

Eller Star som Dyrebeskyttelsen kalte henne er ei sterilisert ung dame som ble funnet ute alene og forlatt av Dyrebeskyttelsen da hun var ca 4-5 uker gammel. Hun ble adoptert av en bekjent av meg, men da det ikke fungerte med hunden der fikk hun flytte til oss da hun var ca 6-7 mnd. Hina er antageligvis født våren 2012.

Hina er sky når det kommer til fremmede mennesker så om vi har besøk så ser vi ikke snurten av henne før de har reist. Hun viser litt bedring nå som hun er blitt voksen, men vil nok aldri bli overstrømmende glad for besøk. Hina er alltid full av spillopper så er det noe som blir ødelagt, revet ned og gått i stykker, flyttet på eller flyttet inn i så er det bare hun som har hatt det litt gøy. Man kan bli litt grå i håret av henne, men hun får også alltid frem smilet. 

  

Tony:

Tony er familiens nyeste tilskudd som kom til oss nå i november 2016 etter å ha blitt fanget inn av Dyrebeskyttelsen sammen med fem andre unge, dumpede katter i vinterkulda. Han ble først antatt å være to kattungers mor da han lå og varmet og passet på de, men de fant fort ut på klinikken at han slettes ikke kunne være moren dems. Tony ble først antatt å være en ung gutt på ca året, men da min veterinær kastrerte og chippet han ble alderen oppjustert til å være mellom 3 og 5 år. 

Han er en rolig, snill og kjælen fyr som er godt vant med både mennesker og andre katter.