Kurs jeg tilbyr

Bronsemerket:

Kurset tar for seg øvelsene som inngår i bronsemerket. Går igjennom både innlæringen av øvelsene og hvordan videreutvikle de. Kurset består av 16 timer fordelt på 8 kvelder inkludert teoritime og selve prøven. For å kunne tildele Bronsemerket må selve prøven avholdes av klubb i samarbeid med NKK.

 

Konkurranselydighet:

Kurset tar for seg alle øvelsene fra kl I til Elite/FCI3 Elite. Kurset arrangeres som oftest som helgekurs hvor deltakerene selv velger ut øvelser de ønsker hjelp med. Kurset består av 16 timer inkludert teoritime.

 

Rallylydighet:

Kurset tar for seg de ulike øvelsene fra kl. I til Elite samt hvordan man planlegger og bygger baner. Kurset arrangeres som oftest som helgekurs. Kurset består av 16 timer inkludert teoritime.

 

Ferdselsprøve (BH): 

Kurset tar for seg øvelsene som inngår i ferdselsprøven. Går igjennom både øvelsene i lydigheten, momentene i ferdselsdelen og vesenstesten. Kurset består av 16 timer fordelt på 8 kvelder inkludert teoritime. For å kunne gå opp til selve prøven må man melde seg på en prøve gjennom klubb i samarbeid med NKK.

 

Spor:

Kurset tar for seg både innlæring og videreutvikling av menneskespor. Kurset arrangeres som oftest som helgekurs og kan kombineres med feltsøk. Kurset består av 16 timer inkludert teoritime.

 

Feltsøk:

Kurset tar for seg både inlæring og videreutvikling av feltsøk. En fordel om hunden kan øvelsen apport på forhånd, men ingen betingelse. Kurset arrangeres som oftest som helgekurs og kan kombineres med sporkurs. Kurset består av 16 timer inkludert teoritime.

 

Rundering:

Kurset tar for seg både innlæring og videreutvikling av rundering. En fordel om hunden kan øvelsen apport på forhånd, men ingen betingelse. Kurset arrangeres som oftest som helgekurs. Kurset består av 16 timer inkludert teoritime.

 

Hverdagslydighet og problemadferd tilbys kun som privattimer på forespørsel.

 

Pris og mer informasjon fås ved å ta kontakt.

 

Høst og vinter er det mulighet til å booke både privattimer og kurs innendørs i oppvarmet og teppelagt hall.